kvist

kvist.insert(utvikler)

  Stilling som Full Stack utvikler (Prosjektbasert) – Trondheim

  Om stillingen

  Stillingen omhandler videreutvikling av en webapplikasjon som gjør miljøsertifisering av bygg til en ryddig og effektiv prosess. Stillingen er deltid (ca. 10 timer/uke) og er prosjektbasert. Oppstart er fortløpende og prosjektet vil vare i 6 mnd, med mulighet for forlengelse. Det vil være grunnlønn, i tillegg til prestasjonsbasert bonus. Vi ser etter deg  som har lyst til å være med å skape noe nytt i en konservativ bransje i endring. 

  Du vil være en del av et team på 3-5 personer og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer, både front- og back-end.

  Produktet vårt utvikles i ReactJS med Firebase, så det er en stor fordel om du har kjennskap til disse rammeverkene. Når det er sagt – lidenskap og vilje til å lære trumfer eventuelle kunnskapshull.

  Om deg

  Du må digge å kode. Det er en fordel om du har erfaring, men det viktigste er at du er ivrig etter å lære og tar en utfordring på strak arm. Du bør ha en logisk og analytisk tilnærming til problemstillinger, og du evner å takle utfordringer selvstendig. 

  Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du jobber godt sammen med andre. Du bør være positiv og trives i en hektisk arbeidshverdag. Viktigst av alt, du være villig til å sette av tid til å jobbe med prosjektet. Du må være innstilt på krevende perioder, der du blir nødt til å prioritere bort en forelesning eller to. Til gjengjeld blir du en del av et team som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell!

   

  Vi tilbyr

  • Sosialt og godt arbeidsmiljø, der du vil bli involvert i sosiale aktiviteter.  
  • Bra CV-mat, der du vil få mye verdifull arbeidserfaring.  
  • Et actionfylt arbeidshverdag der hver dag er unik, med en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag. 
  • Grunnlønn + prestasjonsbasert bonus.
  • En fot inn i et av Norges fremste innovasjonsmiljøer.
  • En unik sjanse for å være med å utvikle en virksomhet i vekst.

   

  Ikke nøl med å slå på tråden – vi gleder oss til å høre fra deg!