kvist

UX - Designer

  Stilling som UX-designer (Prosjektbasert) – Trondheim

  Om stillingen

  Stillingen omhandler videreutvikling av en webapplikasjon som gjør miljøsertifisering av bygg til en ryddig og effektiv prosess. Stillingen er deltid (ca. 10 timer/uke) og er prosjektbasert. Oppstart er fortløpende og prosjektet vil vare i 6 mnd, med mulighet for forlengelse. Det vil være grunnlønn, i tillegg til prestasjonsbasert bonus. Vi ser etter deg  som har lyst til å være med å skape noe nytt i en konservativ bransje i endring. 

  Du vil være en del av et team på 3-5 personer og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer, med hovedvekt på brukersentrert webdesign opp mot kunder. Prosjektet vil bli styrt av vår CTO i tillegg til en profesjonell designer. 

  Om deg

  Du må digge UX-design. Det er en fordel om du har erfaring, men det viktigste er at du er ivrig etter å lære og tar en utfordring på strak arm. Du bør ha en logisk og analytisk tilnærming til problemstillinger, og du evner å takle utfordringer selvstendig. 

  Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du jobber godt sammen med andre. Du bør være positiv og trives i en hektisk arbeidshverdag. Viktigst av alt, du være villig til å sette av tid til å jobbe med prosjektet. Du må være innstilt på krevende perioder, der du blir nødt til å prioritere bort en forelesning eller to. Til gjengjeld blir du en del av et team som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell!

   

  Vi tilbyr

  • Sosialt og godt arbeidsmiljø, der du vil bli involvert i sosiale aktiviteter.  
  • Bra CV-mat, der du vil få mye verdifull arbeidserfaring.  
  • Et actionfylt arbeidshverdag der hver dag er unik, med en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag. 
  • Grunnlønn + prestasjonsbasert bonus.
  • En fot inn i et av Norges fremste innovasjonsmiljøer.
  • En unik sjanse for å være med å utvikle en virksomhet i vekst.

   

  Ikke nøl med å slå på tråden – vi gleder oss til å høre fra deg!